Tuesday, February 23, 2021

Luca Turilli - Prophet of the Last Eclipse (2002)/Demonheart (2002)

 

Ο τεράστιος Κατουρίλης, εμπνευστής του μοναδικού Hollywood Metal, στη σόλο πορεία του μας προσφέρει μία καινούργια metal genre το Symphonic Cosmic Metal. Συνοδευόμενος από 30 πρωτοκλασάτους μουσικούς, τέσσερις χορωδίες, μία extraordinary and fascinating soundexperience. Αυτές οι πίπες αναγράφονται στο αυτοκολητάκι πάνω στο CD, οι οποίες με έπεισαν να το αγοράσω (μία βροχερή ημέρα στο Metropolis στην Ομόνοια) παρέα με το αντίστοιχο EP.


Το άλμπουμ είναι καθαρά Rhapsody, με sci fi θεματολογία, χωρίς Fabio, πολύ μπλιμπλίκι και τον Sascha Paeth. Δυνατά κομμάτια οπού ξεχωρίζω το Demonheart, το War of the Universe, το επικό κλείσιμο Prophet of the Last Eclipse και στο EP η φοβερή διασκευή του I'm Alive.


Από τους δυνατούς europower δίσκους της συλλογής μου με όλα τα κλισέ που έχουμε αγαπήσει. Η γνωστή συνταγή που εδώ κι είκοσι χρόνια, όλα τα παραρτήματα της Rhapsody βιομηχανίας, έχουν στήσει μία γραμμή παραγωγής άλμπουμ βασισμένα στο ίδιο καλούπι με love it or hate it αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι σκατά με έχουν ψεκάσει, αλλά είμαι στην love it κατηγορία.

No comments:

Post a Comment