Saturday, February 27, 2021

Helloween - United Alive (2019)


 Θυμάμαι τη συναυλία του 2007 στην Αθήνα, για την Helloween/Gamma Ray περιοδεία στην προώθηση των Land of the Free II και Gambling with the Devil. Στο encore όπου στη σκηνή ανέβηκαν τα μέλη κι από τα δύο συγκροτήματα για το I Want Out και το Future World, η ανατριχίλα στον συναυλιακό χώρο είχε χτυπήσει κόκκινο. Οι arrector pili μύες του ακροατηρίου ταλαντευόντουσαν σε επίπεδα ιδιοσυχνότητας βλέποντας όλους τους Κολοκυθάδες ο ένας δίπλα στον άλλο, έτοιμοι να παίξουν τους απόλυτους power ύμνους. Έλειπε όμως ο κεντρικός πρωταγωνιστής, η φωνή που γέννησε μοναδικά συναισθήματα στα Keepers, ο καράφλας της καρδιάς μας που κατά καιρούς έδινε πόνο σε διάφορα metal projects, αλλά δεν ήταν ποτέ αρκετό.


Μετά τους Unisonic, η επανένωση ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη. Δίχως να εξαιρεθεί κανείς, η κολοκυθοπαρέα έσμιξε κι έδωσε το απόλυτο tour για νέες ανατριχίλες. Κι επιτέλους ένα DVD, ιστορικό ντοκουμέντο αυτού του μεγαλοπρεπούς reunion. Πιο χορταστικό κι από σκεπαστή σκορτσόπιτα με γύρο και λιωμένο ένταμ στα τοιχώματα (το τρως και πεθαίνεις ευτυχισμένος), πακετάρα με 3 DVD, σχεδόν τρίωρη συναυλία που κανείς δεν θέλει να τελειώσει κι ένα τόνο extras. 


Μπράβο ρε μάγκες, γιατί σχεδόν 40 χρόνια είστε οι πατέρες του ιδιώματος και το υπηρετείτε πιστά έχοντας δώσει μουσική για τρεις ακόμη γενεές.

No comments:

Post a Comment