Monday, April 29, 2024

Dungeon Crawl - Roll for Your Life (2021)


 Αυτή την υπερμπαντάρα την πήρα πρέφα από το split που έκαναν με τους Throne of Iron. Ακόμη ένα συγκρότημα που θα εξυμνήσει την κλασσική μαγεία που μόνο το αιώνιο Dungeons and Dragons μπορεί να προσφέρει. Σε thrash ρυθμούς για οι powerιές είναι για φλώρους paladin. Εδώ μιλάμε για ορίτζιναλ πράγματα, 1st άντε και 2nd edition, old school pen and paper με σκοτεινό σενάριο, σαδιστή Dungeon Master και μπουντρούμι πολλαπλών επιπέδων.


Η instrumental εισαγωγή, Choose your Weapon, είναι το καλύτερο προκαταρκτικό για το ξύλο που θα ακολουθήσει. Με το καλημέρα, το άλμπουμ ρίχνει τον ακροατή/παίκτη στον επικίνδυνό κομμάτι του campaign. Ανελέητο ξύλο με trolls και goblins, αιματοχυσία με drow elves κι απόγνωση απέναντι σε epic monsters που επιζητούν την καταδίκη σου. Την μοίρα την ορίζει μόνο το ζάρι με τις πολλαπλές πλευρές.


Το άλμπουμ δεν είναι επιτηδευμένη ιερόσυλης καπήλευσης μίας κουλτούρας που έχει γαλουχήσει ολόκληρες γενιές. Αυτό γίνεται αναίσχυντα από άπειρες καλογυαλισμένες μπάντες με τις ευλογίες πετσωμένων δισκογραφικών. Οι Dugneon Crawl είναι brothers in arms, βγάζουν μία αυθεντική αγάπη για ένα παιχνίδι που άλλαξε τις ζωές μας. Τα παλικάρια από την Καλιφόρνια έχουν γράψει τη μουσική που θα ήθελαν να ακούν όταν μαζεύονται να παίξουν DnD σε όλες τις εκφάνσεις τους. Η κλισέ μαλακία, "μουσική από οπαδούς για οπαδούς", στο Roll for your Life παίρνει σάρκα κι οστά.


Η κασέτα Roll for Your Life με συντροφεύει σε sessions που έχουν γνώμονα το παρελθόν του διάσημου παιχνιδιού ρόλων, αλλά δουλεύει άψογα και με πιο in your face board games όπως το Inn Fighting. Μόνο ξύλο!


Gathered 'round the table, preparing all your dice, Shifting in your seat as you crawl towards a fight

Dungeon Master calls, it's time for you to roll, Fear in your eyes as you vie for control

No comments:

Post a Comment