Monday, June 17, 2024

Iron Maiden - Women in Uniform (1980)


 Μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού έχει άγριες σεξουαλικές φαντασιώσεις με γυναίκες που φορούν στολή. Η στολή υποδηλώνει εξουσία, πειθαρχία σε κανόνες και νόρμες. Λογικό συμπέρασμα πως τέτοιοι άνθρωποι γουστάρουν σεξουαλική υποταγή, αφέντρες και να τρώνε μπόλικο ξύλο στο κρεβάτι (και κανένα ψεύτικο πούτσο αν υπάρχει διαθέσιμος). Όλα αυτά καλά είναι, αρκεί να υπάρχει συναίνεσή.


Νομίζω πως μία γρήγορη στατιστική αναζήτηση θα αποκαλύψει πως οι χώρες με υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, έχουν αυξημένο ποσοστό τέτοιων βλαμμένων. Η στράτευση είναι στη ουσία ένα διαρκές sausage party, χωρίς μουσική και σκατά φαγητό. Η όποια θηλυκή παρουσία ντυμένη στα χακί, εμφανίζεται ως θεία οπτασία, ένας άγγελος για τον οποίο άπειροι μουρόχαβλοι φαντάροι θα ήταν διατεθειμένοι να κάνουν το οτιδήποτε προκειμένου να συνευρεθούν μαζί. Έχοντας μία μόνιμη τέτοια φαντασίωση, δεν θέλει πολύ κάποιος να κατρακυλήσει στην παραπάνω κατηγορία.


Σοβαρά οργανωμένες χώρες θα έπρεπε να παρέχουν εξάμηνη δωρεάν ψυχοθεραπεία σε όσους απολύονται από το στράτευμα, για να θεραπεύσουν κάπως όλα τα ψυχολογικά κουσούρια που δημιουργεί η υπηρεσία στην "μαμά πατρίδα". Βέβαια, σοβαρά οργανωμένες χώρες δεν θα είχαν υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, οπότε γάμησε το θέμα ας πούμε για τους Iron Maiden.


Σκέτη απόλαυση η συλλογή των απανταχού Maiden singles, καλύτερη κι από κυριαρχικό σεξ με μιλφάρα ντυμένη πεζοναύτης.

No comments:

Post a Comment